Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رسانه‌های منطقه آسیا - اقیانوسیه روز جمعه اعلام کردند، نظارت‌ها و اعمال تدابیر ویژه برای مهار و کنترل این ویروس افسارگسیخته شدت یافت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، بازار بورس تایلند به علت بحران اقتصادی ناشی از گسترش ویروس کرونا و لغو روادید بدو ورود 18 کشور، شدیدترین افت ارزش سهام در ده سال اخیر را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعدادی از اعضای کابینه دولت و پارلمان فیلیپین هم با تایید آزمایش ابتلاء به کرونا، خانه نشین شدند.
مردم اندونزی با اعلام نخستین مرگ ناشی از کرونا برای خرید دارو‌های گیاهی و سنتی هجوم بردند و دولت این کشور هم در طرحی جدید با رصد تلفن افراد مبتلا به کرونا، اطرافیان و کسانی که با فرد بیمار در ارتباط بودند را برای انجام آزمایش، شناسایی می‌کند.
دولت استرالیا بیشتر مدارس این کشور را تعطیل و جشنواره بزرگ عید پاک را نیز لغو کرد.
نخست وزیر سنگاپور از افزایش موج تازه ابتلا به ویروس کرونا با وجود اعلام آمادگی کشورش برای مقابله با این ویروس همه گیر، ابراز نگرانی کرد.
دولت کامبوج هم از پنجمین فرد مبتلا به کرونا در این کشور خبر داد.
«نگوین فو ترونگ» رئیس جمهور ویتنام نیز بر نقش همه بخش‌های دولتی به ویژه نقش مستقیم مردم برای مبارزه با کرونا تاکید کرد.
وزارت بهداشت مالزی با اعلام آمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا، از افزایش 160 نفری بیماران کرونایی در این کشور خبر داد.
بیشتر کشور‌های آسیا - اقیانوسیه با وجود اختصاص بسته‌های تشویقی چند میلیارد دلاری برای تقویت بنیه مالی، اما به علت رکود ناشی از کرونا، همچنان به تجارت و اقتصادشان آسیب وارد می‌شود.

آمار جان باختگان کرونا در چین تک رقمی شد
کمیسیون ملی بهداشت چین روز جمعه اعلام کرد آمار جان باختگان و مبتلایان جدید به ویروس کرونا در این کشور در 24 ساعت گذشته تک رقمی شده است.
در 24 ساعت گذشته در چین تنها 7 تن بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند که 6 نفر آنها در استان هوبی کانون اصلی شیوع ویروس کرونا بوده است.
شمار مبتلایان شناسایی شده جدید هم در این کشور در 24 ساعت گذشته به 8 نفر کاهش یافته است که پنج نفر آنها ساکن استان هوبی بوده اند.
شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در چین با این حساب به 80 هزار و 813 تن و شمار قربانیان این ویروس هم به سه هزار و 176 تن رسیده است.
کمیسیون ملی بهداشت چنی همچنین اعلام کرد با درمان یک هزار و 318 بیمار در 24 ساعت گذشته شمار کل بهبود یافتگان این کشور به 64 هزار و 111 نفر رسیده است.
در مناطق هنگ کنگ، ماکائو و تایوان نیز تاکنون در مجموع 190 مورد ابتلا به کرونا شناسایی شده است که 131 مورد در ناحیه اداری ویژه هنگ کنگ، 10 مورد در ناحیه اداری ویژه ماکائو و 49 مورد در جزیره تایوان اعلام شده است.
کمیسیون ملی بهداشت همچنین گزارش کرد در 24 ساعت گذشته 3 مبتلا به کرونا که از خارج از کشور به چین سفر کرده بودند هم شناسایی شدند که بر این اساس شمار ارفادی که از خارج به چین سفر کرده و به کرونا مبتلا هستند به 88 نفر رسیده است.

چین
- شهر ییچانگ در استان هوبی چین اعلام کرد محدودیت های مسافرتی را کاهش می دهد.
- رویترز: شمار کل جان باختگان در چین بر اثر شیوع ویروس کرونا تا پایان 12 مارس به سه هزار و 176 نفر رسید.

پیش بینی دانشمند چینی؛ تیرماه، پایان شیوع کرونا
«ژونگ نانشان» دانشمند سرشناس چینی که ویروس سارس را در سال 2003 میلادی کشف کرده بود اظهار کرد اگر کشورها امکانات خود را برای مقابله با انتقال ویروس کرونا بسیج کنند شیوع این ویروس احتمالا تا ماه ژوئن (خرداد/تیر) در جهان خاتمه می یابد.
به گزارش گلوبال تایمز، این دانشمند چینی روز پنجشنبه همچنین خواستار واکنش قاطع کشورهای جهان در برابر شیوع ویروس کرونا شد و توصیه کرد «تمام کشورها از دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت پیروی کنند و در سطح ملی وارد عمل شوند.»
او در عین حال هشدار داد اگر برخی از کشورها اقدامات لازم را برای مقابله با نوع این ویروس انجام ندهند ممکن است شیوع این ویروس پس از ماه ژوئن (خرداد/تیر) نیز ادامه یابد.
ژونگ که یکی از مشاوران ارشد دولت چین در امور بهداشتی و پزشکی است در مورد تاثیر گرم شدن هوا بر شیوع ویروس کرونا هم اظهار داشت: شیوع ویروس‌های مشابه کرونا اغلب در ماه‌های گرم سال کاهش می‌یابد.
این دانشمند چینی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد مبتلا به ویروس کرونا که از خارج از چین وارد این کشور می‌شوند علائم ابتلا به بیماری «کووید 19» را ندارند افزود که آمار ابتلای مجدد به نوع ویروس کرونا در میان بیماران بهبود یافته پایین است.
این پزشک نامدار چینی برای اولین بار در ابتدای بهمن امسال نیز اعلام کرد که ویروس جدید کرونا مسری است و از فردی به فردی دیگر منتقل می‌شود تا پیش از تایید او اطلاعات دقیق و قابل اطمینانی از این ویروس در جهان وجود نداشت.

پای کرونا به بلندترین قله جهان رسید
مقامات دولتی نپال اعلام کردند که درفصل جاری و به دلیل شیوع ویروس کرونا صعود به تمام قله‌های رشته کوه هیمالیا از جمله اورست را ممنوع کردند.
به نقل از رویترز، مقامات دولتی نپال امروز اعلام کردند که صعود کوهنوردان به تمام قله‌های رشته کوه هیمالیا در این کشور را به دلیل نگرانی از گسترش بیشتر شیوع ویروس کرونا ممنوع می‌کند.
یوگش بهاتاری، وزیر گردشگری نپال، گفت: صعود به تمام قله‌های این کشور از ماه مارس تا می ممنوع است.
وی تاکید کرد: فصل کوهنوردی امسال تعلیق خواهد شد.

ژاپن/ برگزاری المپیک 2020توکیو در هاله ای از ابهام
نخست وزیر ژاپن اعلام کرد که علیرغم پیشنهاد «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا برای تعویق یک ساله بازی های المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو آماده برگزاری این بازی ها در موعد مقرر است.
آبه و ترامپ بامداد امروز جمعه به وقت ژاپن در مورد نحوه برگزاری المپیک و پارالمپیک 2020 ژاپن به صورت تلفنی گفت و گو کردند.
یوشیهیده سوگا دبیرکابینه ژاپن در این مورد گفت که آبه در این مکالمه تلفنی به ترامپ گفته است ژاپن تلاش های خود برای میزبانی بازی های المپیک و پارالمپیک توکیو را ادامه می دهد ترامپ هم در واکنش از تلاش های شفاف ژاپن قدردانی و با ادامه همکاری موافقت کرده است.
گفته می شود که این دو رهبر پیرامون شرایط موجود و واکنش های آتی به شیوع جهانی ویروس کرونا و همچنین مسائل دیگری که باعث نگرانی هر دو طرف است، بحث و گفت و گو کردند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا روز گذشته در پاسخ به سئوال خبرنگاری تلویحا گفته بود به دلیل شیوع ویروس کرونا، بازی های المپیک امسال در توکیو باید یک سال به تعویق انداخته شود.
او افزود در نظر ندارد این پیشنهاد را به شینزو آبه نخست وزیر ژاپن منتقل کند و گفت: «تعویق یک ساله بازی های المپیک بهتر از برگزاری این بازی ها بدون تماشاچی است».
ترامپ یادآور شد تصمیم هایی که دولت ژاپن در قبال المپیک توکیو اتخاد می کند را محترم خواهد شمرد.

کره جنوبی
-الجزیره: افزایش شمار مبتلایان به کرونا در کره جنوبی به 7979 نفر

فیلیپین
- نمایندگی فیلیپین در سازمان ملل متحد اعلام کرد همه کارکنان آن به ویروس کرونا مبتلا شده باشند.

سنگاپور
-وزارت بهداشت سنگاپور به اتباع این کشور توصیه کرد همه سفرهای غیر ضروری به ایتالیا، فرانسه، اسپانیا و آلمان را به تعویق بیندازند.

اندونزی
- رئیس جمهور اندونزی از دومین مورد مرگ و میر بر اثر شیوع ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
 
سرزمین های اشغالی
-نخست وزیر رژیم صهیونیستی تعلیق فعالیت تمام مدارس و دانشگاه ها در فلسطین اشغالی را اعلام کرد .
بنیامین نتانیاهو پنجشنبه شب تعلیق فعالیت همه مدارس و دانشگاه ها را اعلام کرد و تشکیل دولت اضطراری ملی برای مقابله با ویروس کرونا را خواستار شد .
وزارت بهداشت این رژیم دیشب اعلام کرد آمار مبتلایان به ویروس کرونا در اسرائیل به 109 نفر افزایش یافته است که یک کودک شش ماهه هم در میان آنان است. وزارت بهداشت این رژیم  از افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در روز‌های آینده خبر داد.
اداره امور زندان‌های اسرائیل هم اعلام کرد زندان المسکوبیه با 94 زندانی فلسطینی و 25 تن از ماموران پلیس و بازجویان به علت ویروس کرونا در قرنطینه هستند.

یمن
-نماینده انگلیس در سازمان ملل، درباره شیوع ویروس کرونا در یمن با توجه به شرایط دشوار این کشور از نظر بهداشت و سلامت، هشدار داد.

استرالیا
- وزیر کشور استرالیا اعلام کرد به ویروس کرونا مبتلا شده است.
- اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا اعلام کرد استرالیایی ها باید در خصوص ضرورت سفرشان به خارج از این کشور تجدیدنظر کنند.
-نخست وزیر استرالیا همچنین خواستار اجتناب از برگزاری رویداد‌ها و گردهمایی‌ها با حضور بیش از 500 نفر از روز دوشنبه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا شد.
 
هند
اولین مورد مرگ بر اثر کرونا در هند
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر بهداشت هند از اولین مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
 
عمان
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در عمان به 19 نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در عمان پس از ثبت یک مورد جدید، به 19 نفر افزایش یافت.
 
رژیم صهیونیستی
هشدار نتانیاهو درباره ابتلای 60 تا 70 درصد صهیونیست‌ها به کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، به علت شیوع جهانی ویروس کرونا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار تشکیل دولت وحدت ملی اضطراری شد.
نتانیاهو گفت ویروس کرونا فاجعه بسیار بزرگی است و امیدواریم در مدت چند ماه از آن رهایی پیدا کنیم. 60 تا 70 درصد اسرائیلی‌ها به کرونا مبتلا خواهند شد و هدف اصلی ما کاهش شیوع آن است.
 
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 109 نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا به 109 نفر خبر داد که یک نوزاد شیرخوار نیز در بین آن‌ها وجود دارد.
همچنین، این رژیم به علت شیوع ویروس کرونا دانشگاهها و همه مدارس را تا آخر آوریل تعطیل اعلام کرد.
 
لبنان
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در لبنان به 78 نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، مقامات لبنانی از ثبت هفت مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان در این کشور به 78 نفر خبر دادند.
 
عراق
دومین مورد مرگ ناشی از ابتلا به کرونا در بصره عراق
شبکه تلویزیونی الحدث از ثبت دومین مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بصره عراق خبر داد.
 
عربستان
عربستان از تعویق دو نشست بین المللی در این کشور خبر داد
به گزارش خبرگزاری رویترز، به دلیل شیوع ویروس کرونا، وزارت امور خارجه عربستان از تعویق دو نشست عربستان-آفریقا و نشست عرب-آفریقا خبر داد. همچنین، به دلیل نگرانی از ویروس کرونا عربستان تجمعات مردمی را در سالن های عروسی و هتل ها تعلیق کرد.
 
کویت
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در کویت به 80 نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، وزارت بهداشت کویت از ثبت هشت مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و افزایش شمار مبتلایان به 80 نفر خبر داد.
 





منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا آسیا افزایش شمار مبتلایان به کرونا مبتلایان به ویروس کرونا ویروس کرونا در این کشور ابتلا به ویروس کرونا کشور خبر شیوع ویروس کرونا بازی های المپیک 24 ساعت گذشته برای مقابله وزارت بهداشت کرونا مبتلا جان باختگان نخست وزیر مورد مرگ بازی ها بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!

پژوهشگران می‌گویند سطوح بالاتر کربن دی اکسید(CO2) به این معنی است که ویروس‌ها طول عمر بیشتری خواهند داشت و افراد بیشتری را آلوده می‌کنند، بنابراین باز کردن پنجره می‌تواند یک راه موثر برای کم کردن ویروس‌های معلق در هوا باشد.

به گزارش ایسنا، کربن دی اکسید یک عمل کلیدی برای بیشتر زنده ماندن ویروس‌های معلق در هوا و در نتیجه احتمال انتشار بیشتر آنهاست. بنابراین باز کردن پنجره می‌تواند یک راه علمی برای جلوگیری از انتشار ویروس‌های تنفسی نسبت به آنچه که در ابتدا پیش‌بینی شده بود، باشد.

به نقل از ان‌ای، با ظهور کووید-19، جهان یاد گرفت که بودن در فضای نزدیک با فرد یا افراد دیگر چگونه می‌تواند خطر ابتلا به این ویروس را افزایش دهد.

اکنون تحقیقات جدید به رهبری پژوهشگران دانشگاه بریستول در بریتانیا یک پاسخی به این پرسش داده است که چگونه و چرا ویروس‌های تنفسی موجود در هوا برای مدت طولانی‌تری در فضاهای بسته باقی می‌مانند. آنها می‌گویند پای کربن دی اکسید در میان است.

آلن هادرل، سرپرست و نویسنده ارشد این مطالعه و محقق ارشد علوم هواپخش در دانشکده شیمی دانشگاه بریستول می‌گوید: ما می‌دانستیم که ویروس عامل کووید-19 موسوم به SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها،  از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم، پخش می‌شود، اما این مطالعه نشان‌دهنده پیشرفت بزرگی در درک ما از این است که دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد و مهم‌تر اینکه چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.

کربن دی اکسید(CO2) یک شاخص خوب برای سنجش تهویه در یک فضای داخلی است. تعداد افراد در یک اتاق بر غلظت CO2 تأثیر می‌گذارد و از آنجایی که هم کربن دی اکسید و هم ویروس‌های تنفسی دیگر در هوای بازدمی وجود دارند، منطقی است که از غلظت CO2 به عنوان شاخصی برای خطر انتقال ویروس استفاده شود.

در اینجا ما باید کمی عمیق‌تر به بررسی تنفس بپردازیم. PH بالای (قلیایی) بازدم ناشی از ترشحات تنفسی است که از آن منشاء می‌گیرد. به عنوان مثال، بزاق و مایع ریه حاوی سطوح بالایی از بی‌کربنات قلیایی هستند. pH قطرات خارج شده در تنفس با تبخیر بی‌کربنات به گاز CO2 تغییر می‌کند، اما تحت تأثیر عواملی مانند رطوبت نسبی، اندازه قطرات و غلظت CO2 در محیط قرار می‌گیرد.

از آنجایی که تصور می‌شود PH محرک عفونت‌پذیری ویروس‌های معلق در هوا باشد، پژوهشگران بررسی می‌کنند که آیا غلظت CO2 محیط بر پایداری ویروس‌های موجود در هوا (هوا پایداری) و خطر انتقال آنها تأثیر می‌گذارد یا خیر.

در شرایط همه‌گیری کووید-19 از مانیتورهای سنجش CO2 برای تخمین تهویه ساختمان استفاده شد. هوای معمولی خارج از منزل حاوی حدود 400 قسمت در میلیون(ppm) کربن دی اکسید است. در فضاهای داخلی معمولی و دارای تهویه مناسب، غلظت بین 400 تا 1000 ppm است. در فضاهای دارای تهویه ضعیف، غلظت CO2 می‌تواند از 2000 ppm بیشتر شود و در محیط‌های شلوغ‌تر از 5000 ppm بالاتر رود.

پژوهشگران با تغییر غلظت CO2 در هوا بین 400 ppm و 6500 ppm، ارتباط بین غلظت CO2 و مدت زمانی که ویروس‌های موجود در هوا عفونی می‌مانند را تأیید کردند.

در مقایسه با CO2 معمولی جو که حدود 500 ppm است، افزایش متوسط در CO2 از 400 ppm به 800 ppm در محدوده یک اتاق با تهویه خوب منجر به افزایش قابل توجهی در هواپایداری ویروس برای همه سویه‌های ویروس SARS-CoV-2 از جمله دلتا، بتا و اومیکرون پس از دو دقیقه شد. ضمن اینکه تفاوتی در میزان عفونت و سرایت‌پذیری بین 800 و 6500 ppm مشاهده نشد.

افزایش غلظت CO2 عمیقاً بر سرایت‌پذیری SARS-CoV-2 در طول زمان تأثیر گذاشت. در مقایسه با هوای معمولی، زمانی که غلظت کربن دی اکسید 3000 ppm بود (مشابه غلظت یک اتاق شلوغ) ویروس‌ها پس از 40 دقیقه تقریباً 10 برابر بیشتر عفونی باقی ماندند.

هادرل می‌گوید: این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای اَبَرپخش‌کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند. PH بالای قطرات بازدمی حاوی ویروس SARS-CoV-2 احتمالاً عامل اصلی عفونت است. CO2 هنگامی که با قطرات برهمکنش می‌کند مانند یک اسید عمل می‌کند. این باعث می‌شود که pH قطرات کمتر قلیایی شود و در نتیجه ویروس درون آنها با سرعت کمتری غیرفعال شود.

خوشبختانه توصیه پژوهشگران برای کاهش عفونت ویروسی یک توصیه ساده است.

هادرل می‌گوید: به همین دلیل است که باز کردن یک پنجره یک استراتژی کاهش موثر است، زیرا هم از نظر فیزیکی ویروس را از اتاق خارج می‌کند و هم باعث می‌شود قطرات هواپخش برای ویروس سمی‌تر شوند.

با توجه به تمرکز جهانی بر کاهش CO2 جو که دانشمندان اقلیم پیش‌بینی می‌کنند در دهه‌های آینده به بیش از 550 ppm افزایش یابد، پژوهشگران می‌گویند یافته‌های آنها پیامدهای گسترده‌تری دارد.

هادرل می‌گوید: بنابراین، این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.

وی افزود: داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو می‌تواند با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.

این مطالعه در مجله Nature Communications منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند